Geberit Aquaclean

Opplev fordelene med et Geberit AquaClean dusjtoalett

Et Geberit AquaClean dusjtoalett kombinerer funksjonaliteten til et toalett med rengjøringsevnen til et bidé. Det sparer ikke bare plass men er også praktisk: du kan enkelt starte den integrerte spylefunksjonen ved å trykke på en knapp mens du sitter komfortabelt på toalettet. Varmt vann er et grundigere og mer skånsomt rengjøringsalternativ enn toalettpapir, noe som gjør det ideelt til rengjøring av sensitive intimområder. Og best av alt? Du føler deg ren og forfrisket hver gang du bruker dusjtoalettet.

Dusjprinsippet til Geberit AquaClean: Slik fungerer det

Prinsippet bak Geberits dusjtoaletter er ganske enkelt: ved å trykke på en knapp kommer den skjulte spylearmen ut og vasker deg ren med en stråle behagelig varmt vann. For en hygienisk rengjøring mens du sitter behagelig. Du kan tilpasse styrken på dusjvannet selv. Alle som har prøvd den friske, rene følelsen av rengjøring med temperert vann, vil ikke lenger være foruten.

Dusjhodet holdes alltid rent ved at det rengjøres med rent vann før og etter hvert bruk.

Trykk på knappen og vips: den skjulte dusjarmen kommer ut og du får føle en behagelig varm vannstråle.

Syns du dusjvannet er for kraftig eller for svakt for deg? Da kan du enkelt tilpasse styrken på dusjvannet til dine ønsker.

Spørsmål og svar – FAQ

Hva er Geberit AquaClean?

Geberit AquaClean er et toalett som rengjør deg med vann.

Strålen med rent, varmt vann ved kroppstemperatur rengjør deg skånsomt og grundigere enn noen annen metode.

Hvilke fordeler har Geberit AquaClean?

En skånsom og forfriskende vannstråle rengjør deg, og dette er både grundigere og behageligere for huden enn vanlig tørking med toalettpapir.

Du vil føle deg helt frisk og ren etterpå.

Et Geberit dusjtoalett gir utrolig komfort og en gunstig personlig hygiene.

Hvorfor skal jeg vaske meg med vann i stedet for å bruke papir?

Vann er den mest naturlige måten å holde seg ren på. Du kan bare forestille deg hvis vi skrubbet oss med papir i stedet for å dusje, eller tok oppvasken ved å gni med en tørr klut. Toaletthygiene med vann rengjør grundigere enn papir, etterlater ingen spor, er skånsom for huden. Du vil føle deg helt frisk og ren etterpå.

Er Geberit AquaClean egnet for personer med helseproblemer?

Ja, Geberit AquaClean er perfekt for personer med helseproblemer og hudirritasjoner i imtimområdet siden det gir en skånsom og grundig rengjøring med et enkelt knappetrykk. Takker være den forbedrede toaletthygienen kan mange problemer, som hemoroider, bli lindret eller unngått.

Er Geberit AquaClean egnet for personer med nedsatt fysisk funksjonsevne?

Nå til dags råder mange arkitekter at det tas hensyn til tilgjengelighet allerede i planleggingsfasen når nye baderom skal utformes. Med tanke på dette er Geberit AquaClean ikke bare et produkt for livsstil men også en klok investering for fremtiden. Med Geberit AquaClean kan også eldre bruke toalettet hver dag helt selvstendig og holde seg ren og frisk. Geberit AquaClean kan også hjelpe med å øke uavhengigheten og velværet til personer med handicap.

Er det noen ombygginger jeg må være klar over?

Alt som er nødvendig er en tilkobling for strømtilførsel. Forsikre deg om at elektriske tilkoblinger i nybygg og eksisterende baderom er på rett sted for Geberit AquaClean-modellen du har valgt. For toalettsete til eksisterende toaletter kan man legge en strømkabel på veggen. Spør rørleggeren eller elektrikeren din om den beste løsningen.

Hvor mye koster de ulike Geberit AquaClean-modellene?

Geberit AquaClean-serien har riktig produkt for ethvert baderom. Du kan få en seteløsning med de viktigste grunnfunksjonene fra ca. NOK 6 000,-. Den ypperste modellen, en komplett løsning med integrert keramikkskål koster ca. NOK 36 000,- og gir et rikt utvalg innen komfort og tilleggsfunksjoner, sånn som muligheten til å lagre egne profiler og innstillinger.

Lager jeg ikke mer arbeid til meg selv med Geberit AquaClean?

Tvert imot, Geberit AquaClean er veldig lettvint.

Det er faktisk enklere og raskere å rengjøre dette enn mange vanlige toaletter. Enkelte modeller rengjøres best ved å fjerne toalettsetet og -lokket, noe som er enkelt å gjøre.

Hva må man tenke på når det gjelder vedlikehold av Geberit AquaClean?

For å sikre at Geberit AquaClean Mera og Geberit AquaClean Tuma alltid fungerer perfekt, må de avkalkes minst én gang i året på grunn av den kraftige kontinuerlige gjennomstrømningsvarmeren som benyttes. Regelmessig avkalking sikrer at ytelsen, og dermed komforten, ikke reduseres på noe tidspunkt. Avkalkingssyklusen avhenger av hvor hardt vannet er og antall dusjsykluser. Avkalkingsprosessen skader ikke miljøet på noen måte og tilsvarer det som gjelder for andre husholdningsapparater. I tillegg trenger det katalytiske luktfilteret i Geberit AquaClean Mera og Geberit AquaClen Tuma bare skiftes ut én gang hvert femte år.

All info på denne siden er hentet med tillatelse fra www.geberit-aquaclean.no.