Geberit Aquaclean

Opplev fordelene med et Geberit AquaClean dusjtoalett

Et Geberit AquaClean dusjtoalett kombinerer funksjonaliteten til et toalett med rengjøringsevnen til et bidé. Det sparer ikke bare plass men er også praktisk: du kan enkelt starte den integrerte spylefunksjonen ved å trykke på en knapp mens du sitter komfortabelt på toalettet. Varmt vann er et grundigere og mer skånsomt rengjøringsalternativ enn toalettpapir, noe som gjør det ideelt til rengjøring av sensitive intimområder. Og best av alt? Du føler deg ren og forfrisket hver gang du bruker dusjtoalettet.

Dusjprinsippet til Geberit AquaClean: Slik fungerer det

Prinsippet bak Geberits dusjtoaletter er ganske enkelt: ved å trykke på en knapp kommer den skjulte spylearmen ut og vasker deg ren med en stråle behagelig varmt vann. For en hygienisk rengjøring mens du sitter behagelig. Du kan tilpasse styrken på dusjvannet selv. Alle som har prøvd den friske, rene følelsen av rengjøring med temperert vann, vil ikke lenger være foruten.

Dusjhodet holdes alltid rent ved at det rengjøres med rent vann før og etter hvert bruk.

Trykk på knappen og vips: den skjulte dusjarmen kommer ut og du får føle en behagelig varm vannstråle.

Syns du dusjvannet er for kraftig eller for svakt for deg? Da kan du enkelt tilpasse styrken på dusjvannet til dine ønsker.

Spørsmål og svar – FAQ

Hva er Geberit AquaClean?

Geberit AquaClean er et toalett som rengjør deg med vann.

Strålen med rent, varmt vann ved kroppstemperatur rengjør deg skånsomt og grundigere enn noen annen metode.

Hvilke fordeler har Geberit AquaClean?

En skånsom og forfriskende vannstråle rengjør deg, og dette er både grundigere og behageligere for huden enn vanlig tørking med toalettpapir.

Du vil føle deg helt frisk og ren etterpå.

Et Geberit dusjtoalett gir utrolig komfort og en gunstig personlig hygiene.

Hvorfor skal jeg vaske meg med vann i stedet for å bruke papir?

Vann er den mest naturlige måten å holde seg ren på. Du kan bare forestille deg hvis vi skrubbet oss med papir i stedet for å dusje, eller tok oppvasken ved å gni med en tørr klut. Toaletthygiene med vann rengjør grundigere enn papir, etterlater ingen spor, er skånsom for huden. Du vil føle deg helt frisk og ren etterpå.

Er Geberit AquaClean egnet for personer med helseproblemer?

Ja, Geberit AquaClean er perfekt for personer med helseproblemer og hudirritasjoner i imtimområdet siden det gir en skånsom og grundig rengjøring med et enkelt knappetrykk. Takker være den forbedrede toaletthygienen kan mange problemer, som hemoroider, bli lindret eller unngått.

Er Geberit AquaClean egnet for personer med nedsatt fysisk funksjonsevne?

Nå til dags råder mange arkitekter at det tas hensyn til tilgjengelighet allerede i planleggingsfasen når nye baderom skal utformes. Med tanke på dette er Geberit AquaClean ikke bare et produkt for livsstil men også en klok investering for fremtiden. Med Geberit AquaClean kan også eldre bruke toalettet hver dag helt selvstendig og holde seg ren og frisk. Geberit AquaClean kan også hjelpe med å øke uavhengigheten og velværet til personer med handicap.

Er det noen ombygginger jeg må være klar over?

Alt som er nødvendig er en tilkobling for strømtilførsel. Forsikre deg om at elektriske tilkoblinger i nybygg og eksisterende baderom er på rett sted for Geberit AquaClean-modellen du har valgt. For toalettsete til eksisterende toaletter kan man legge en strømkabel på veggen. Spør rørleggeren eller elektrikeren din om den beste løsningen.

Hvor mye koster de ulike Geberit AquaClean-modellene?

Geberit AquaClean-serien har riktig produkt for ethvert baderom. Du kan få en seteløsning med de viktigste grunnfunksjonene fra ca. NOK 6 000,-. Den ypperste modellen, en komplett løsning med integrert keramikkskål koster ca. NOK 36 000,- og gir et rikt utvalg innen komfort og tilleggsfunksjoner, sånn som muligheten til å lagre egne profiler og innstillinger.

Lager jeg ikke mer arbeid til meg selv med Geberit AquaClean?

Tvert imot, Geberit AquaClean er veldig lettvint.

Det er faktisk enklere og raskere å rengjøre dette enn mange vanlige toaletter. Enkelte modeller rengjøres best ved å fjerne toalettsetet og -lokket, noe som er enkelt å gjøre.

Hva må man tenke på når det gjelder vedlikehold av Geberit AquaClean?

For å sikre at Geberit AquaClean Mera og Geberit AquaClean Tuma alltid fungerer perfekt, må de avkalkes minst én gang i året på grunn av den kraftige kontinuerlige gjennomstrømningsvarmeren som benyttes. Regelmessig avkalking sikrer at ytelsen, og dermed komforten, ikke reduseres på noe tidspunkt. Avkalkingssyklusen avhenger av hvor hardt vannet er og antall dusjsykluser. Avkalkingsprosessen skader ikke miljøet på noen måte og tilsvarer det som gjelder for andre husholdningsapparater. I tillegg trenger det katalytiske luktfilteret i Geberit AquaClean Mera og Geberit AquaClen Tuma bare skiftes ut én gang hvert femte år.

All info på denne siden er hentet med tillatelse fra www.geberit-aquaclean.no.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.