Vikingbad utendors spa

Med velvære i fokus

Et utendørs massasjebad er et sted for å slappe av alene i behagelig, varmt og brusende vann, men det er også et sted for hyggelige stunder med venner og familie. VikingBad utendørs massasjebad har vannmassasje og ergonomiske seter i en klasse helt for seg selv. Vannterapi reduserer stress, lindrer leddsmerter og forbedrer søvnen.

.

Produsert for å tåle det nordiske klimaet

Alle utendørs massasjebad er spesielt egnet for nordiske forhold. Våre produsenter har lang driftstid innen produksjon av utendørs massasjebad, og alle leverer derfor kvalitetsprodukter med god sittekomfort og levetid. Vikingbads massasjebad er termisk isolert. Det vil si at man bruker den stillestående luften inne i selve spaet sammen med overskuddsvarmen fra pumper og varmekolbe og på den måten utnytter all varme til å holde massasjebadet i drift på en effektiv og kostnadsbesparende måte.

.

Hvorfor velge utendørs massasjebad fra VikingBad?

Utendørs massasjebad levert av VikingBad AS har alle nødvendige godkjenninger og gode veiledninger som forenkler hverdagsbruken. Vi har også komplett delelager og et landsdekkende servicenettverk.

.

Flott design med fantastiske massasjefunksjoner
Stort utvalg av kvalitets spa i alle prisklasser
Produsert for vårt nordiske klima
Bygget for å vare
Lavt strømforbruk
Vedlikeholdsfritt kabinett
Enkelt vedlikehold
Startpakke med pleiemidler (Gode klorfri alternativer)
Støysvakt renseanlegg
100% filtrering av alt vann
Ekstra forsterket termolokk
Landsdekkende service med komplett delelager i Grimstad

Vi er stolt forhandler av VikingBad Spabad og hjelper deg med valg av ditt drømmespa. Levering rett hjem på døra!