Viktig info om Coronavirus

Rørlegger’n Verdal & Inderøy tar alle forholdsregler og bidrar til den store dugnaden med å bekjempe smitte av coronaviruset – både på kontor og ute i felt. Det er folk på våre kontorer, og trenger du oss er du velkommen til å ringe eller sende oss en melding – da vi ønsker minst mulig besøk slik at vi kan opprettholde administrasjonen i bedriften.

.

Skulle du ønske å komme innom for å hente noe eller annet, har vi stor fokus på renhold og hygiene på huset. Har du spørsmål ifm en jobb, trenger rørlegger eller annet – ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Slik kontakter du oss

Telefon: 740 76 280 (kl 07-15)
Epost: [email protected]
FB Messenger: m.me/rorleggernverdal

Videobefaring

Vi ønsker å være tilgjengelig for våre kunder, og respekterer at ikke alle ønsker mer besøk hjemme enn nødvendig. Skulle behovet melde seg for at du trenger rørlegger og ønsker en pris, så tilbyr vi videobefaring. Du får en SMS med link og så kan vi enkelt ta en befaring sammen for å gi deg en pris på jobben.

Risikovurdering smittevern

Vi risikovurderer alle jobber og har utarbeidet en egen sjekkliste som fylles ut ifm hver jobb vi er på. Dette som en trygghet for deg og for våre rørleggere. Vi tar smittevern på alvor, og følger alle anbefalinger gitt av norske helsemyndigheter.

.

Vi ønsker samtidig å oppfordre alle til å ta vare på hverandre,

hjelpe til og at vi i fellesskap bidrar med alt det vi kan bidra med! 

#tavare