Bad 14 dager

ØNSKER DU ET NYTT FLISLAGT BAD PÅ 14 DAGER? LA OSS TA JOBBEN!

.

IWinner export/printing samarbeid med Berg & Olsen AS og Elektriker-Service Verdal AS, river vi ditt eksisterende bad, og bygger opp igjen et nytt flislagt bad på 14 dager. Alle tre fag har kontor og lager i samme driftsbygning i Neptunvegen 4C, Industriparken Verdal. Dette gir oss en unik dialog og samarbeid om renoveringen, som igjen gjør at jobben utføres effektivt og du slipper tenke på noen form for koordinering av fagene – det tar vi oss av!

.

Vi har mange år med erfaring og vil gjøre vårt ytterste for å forvandle ditt gamle bad til drømmebadet, på kun 14 dager.

.

Steg for steg

01.

Ta kontakt med oss med dine planer og ønsker. Vi avtaler en befaring, uten forpliktelser.

.

02.

Ut fra mål på rom, omfang av arbeid og dine ønsker gir vi tilbud på renovering av badet. Du mottar tilbud, og tegning pr. epost.

03.

Når tilbud er godtatt, avtaler vi et møte for gjennomgang. Der ser vi på tegning og plasseringer av alle komponenter, avtaler evt. tillegg, farger og detaljer.

04.

Når alt er avklart og avtalt, avtales et oppstartsmøte uken før oppstart, der vi gjennomgår hele prosjektet med alle fag. Varer settes i bestilling.

05.

Oppstart av renovering starter Mandag morgen. Vi koordinerer alle fag og arbeid som skal utføres. Badet er ferdig Fredag uken etter!

06.

Fredag ettermiddag er badet ferdig og vi kan gjerne avtale en sluttbefaring påfølgende uke om kunde ønsker.

Gratulerer med oppusset våtrom!

* For at renoveringsjobben kan utføres på 14 dager, må steg 1-4 over er ok. Dvs: tegninger/plasseringer er godkjent av kunde, materialer/varer til alle tre fag er bestemt og at dette er bestillt. Med forbehold om leveringstid på enkelte produkter og fra noen leverandører.

….….

Logo hjemmeside….Logo Berg og Olsen….Logo Elektriker-Service

Vi tegner drømmebadet ditt!

Som en del av jobben med å renovere/bygge nytt bad, tilbyr vi våre kunder å tegne badet på forhånd. Dette gir deg som kunde en unik mulighet til å se ferdig resultat, og rørleggeren får gode arbeidstegninger å forholde seg til.

.

Vi har gått til anskaffelse av Winner Design, som har produkter fra våre leverandører – og gir et meget realistisk bilde av hvordan drømmebadet ditt blir. Vi kan gå i rommet, legge til alle ønskelige detaljer og ikke minst vise fotorealistisk bilde. Se video til høyre, hvordan det er.

.

Ønsker du at vi skal bistå deg med tegning og planlegging av bad, uten at vi skal gjøre jobben? Ta kontakt for pris på tegning!

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.