Bad 14 dager

Ønsker du et nytt våtrom på kun 14 dager? La oss ta jobben!

I samarbeid med Berg & Olsen AS og Elektriker-Service Verdal AS, river vi ditt eksisterende bad, og bygger opp igjen et nytt flislagt bad på 14 dager. Alle tre fag har kontor og lager i samme driftsbygning i Neptunvegen 4C, Industriparken Verdal.

 

Et samarbeid på huset gir oss en unik dialog og samarbeid om renoveringen, som igjen gjør at jobben utføres effektivt og du slipper tenke på noen form for koordinering av fagene – det tar vi oss av!

 

Vi har mange år med erfaring og vil gjøre vårt ytterste for å forvandle ditt gamle bad til drømmebadet, på kun 14 dager.

Steg for steg

01.

Ta kontakt med oss med dine planer og ønsker. Vi avtaler en befaring, uten forpliktelser.

02.

Ut fra mål på rom, omfang av arbeid og dine ønsker gir vi tilbud på renovering av badet. Du mottar tilbud, og tegning pr. epost.

03.

Når tilbud er godtatt, avtaler vi et møte for gjennomgang. Der ser vi på tegning og plasseringer av alle komponenter, avtaler evt. tillegg, farger og detaljer.

04.

Når alt er avklart og avtalt, avtales et oppstartsmøte uken før oppstart, der vi gjennomgår hele prosjektet med alle fag. Varer settes i bestilling.

05.

Oppstart av renovering starter Mandag morgen. Vi koordinerer alle fag og arbeid som skal utføres. Badet er ferdig Fredag uken etter!

06.

Fredag ettermiddag er badet ferdig og vi kan gjerne avtale en sluttbefaring påfølgende uke om kunde ønsker.

Gratulerer med oppusset våtrom!

* For at renoveringsjobben kan utføres på 14 dager, må steg 1-4 over er ok. Dvs: tegninger/plasseringer er godkjent av kunde, materialer/varer til alle tre fag er bestemt og at dette er bestillt. Med forbehold om leveringstid på enkelte produkter og fra noen leverandører.

Vi tegner drømmebadet ditt!

Som en del av jobben med å renovere/bygge nytt bad, tilbyr vi våre kunder å tegne badet på forhånd. Dette gir deg som kunde en unik mulighet til å se ferdig resultat, og rørleggeren får gode arbeidstegninger å forholde seg til.

 

Vi har gått til anskaffelse av Winner Design, som har produkter fra våre leverandører – og gir et meget realistisk bilde av hvordan drømmebadet ditt blir. Vi kan gå i rommet, legge til alle ønskelige detaljer og ikke minst vise fotorealistisk bilde.

 

Ønsker du at vi skal bistå deg med tegning og planlegging av bad, uten at vi skal gjøre jobben?