Bad 14 dager

ØNSKER DU ET NYTT FLISLAGT BAD PÅ 14 DAGER? LA OSS TA JOBBEN!

.

IWinner export/printing samarbeid med Berg & Olsen AS og Elektriker-Service Verdal AS, river vi ditt eksisterende bad, og bygger opp igjen et nytt flislagt bad på 14 dager. Alle tre fag har kontor og lager i samme driftsbygning i Neptunvegen 4C, Industriparken Verdal. Dette gir oss en unik dialog og samarbeid om renoveringen, som igjen gjør at jobben utføres effektivt og du slipper tenke på noen form for koordinering av fagene – det tar vi oss av!

.

Vi har mange år med erfaring og vil gjøre vårt ytterste for å forvandle ditt gamle bad til drømmebadet, på kun 14 dager.

.

Steg for steg

01.

Ta kontakt med oss med dine planer og ønsker.

.

02.

Vi gjør en avtale for befaring, der vi kommer på besøk for å ta mål av rommet, noterer og skisserer dine ønsker.

03.

Du mottar tegninger og tilbud fra alle tre fag på det som skal gjøres.

04.

Når tilbud er godtatt tar vi et møte der vi gjennomgår produkter, materialer, samt tegner badet og finner løsninger. Varer settes i bestilling!

05.

Oppstart av renoveringen. Vi koordinerer alle fag og arbeid som skal utføres. Nå er det kun 14 dager til badet er ferdig!

06.

Jobben er ferdig og vi tar sammen en sluttbefaring.

Gratulerer med oppusset våtrom!

* For at renoveringsjobben kan utføres på 14 dager, må steg 1-4 over er ok. Dvs: tegninger/plasseringer er godkjent av kunde, materialer/varer til alle tre fag er bestemt og at dette er bestillt. Med forbehold om leveringstid på enkelte produkter og fra noen leverandører.

….….

Logo hjemmeside….Logo Berg og Olsen….Logo Elektriker-Service

Vi tegner drømmebadet ditt!

Som en del av jobben med å renovere/bygge nytt bad, tilbyr vi våre kunder å tegne badet på forhånd. Dette gir deg som kunde en unik mulighet til å se ferdig resultat, og rørleggeren får gode arbeidstegninger å forholde seg til.

.

Vi har gått til anskaffelse av Winner Design, som har produkter fra våre leverandører – og gir et meget realistisk bilde av hvordan drømmebadet ditt blir. Vi kan gå i rommet, legge til alle ønskelige detaljer og ikke minst vise fotorealistisk bilde. Se video til høyre, hvordan det er.

.

Ønsker du at vi skal bistå deg med tegning og planlegging av bad, uten at vi skal gjøre jobben? Ta kontakt for pris på tegning!

Tidligere prosjekter