Din baderomsveileder

Kjære kunde! Vi vil gjerne hjelpe deg med ditt neste prosjekt.

Hos oss skal det være kjekt å være kunde. Vi har fokus på å levere et komplett produkt fra planlegging til ferdigmontering. Som kunde vil du bli godt tatt vare på, veiledet og ikke minst er alt forutsigbart og du har hele tiden oversikt over prosjektet.

4 gode grunner til å velge oss som din rørlegger

01. Kundemøte

Som kunde hos oss får du komme i et møte i våre lokaler. Her vil vi gå igjennom prosjektet, tegninger og snakke om alle detaljene. Vi gjennomgår standard leveranse og det blir muligheter for å se på alternativer.

02. Utstilling

Bli inspirert i vår flotte utstlling, og få informasjon om det nyeste på markedet. Vi er til en hver tid oppdatert på nyheter og trender, for å kunne tilby deg flotte og unike produkter.

03. Tegning

Vi tegner alle bad. Det gjør at du kan se hvordan badet blir ferdig med møbler og baderomsartikler. Vi kan gå helt ned på detaljnivå, og kan levere tegninger som er fotorealistiske. Målsatte tegninger vil være til god hjelp for alle fag i byggeprosessen.

04. Veiledning

Det er mange detaljer å tenke på, vi forstår at jungelen er stor. Hos oss vil du få gode råd og veiledning i oppbygging av våtrommet. Vi hjelper deg til å finne din stil og hvordan du ønsker ditt bad, samt alt det tekniske! Sammen skaper vi drømmebad.

Ta kontakt for tegnetime

 

Guro Solheim

Tlf: 905 53 063
Epost: [email protected]

 

Jorid Kjølsvik Selseth

Tlf: 452 78 230
Epost: [email protected]

Sorry, no posts matched your criteria.

     

La deg inspirere fra Instagram @baderomsinspo