Om oss

Rørleggern Verdal AS ble etablert i 2000 og har siden vokst til en ledende rørleggerbedrift i regionen. Med våre fire spesialiserte team – Bolig, Storbygg, Industri og Service – sikrer vi høy kvalitet og skreddersydde løsninger for våre kunder.

 

I hjertet av vår suksess ligger våre dyktige og engasjerte ansatte. Vi har et sterkt fokus på teamarbeid og samarbeid, noe som gjør at alle i “familien” Rørleggern Verdal AS står sammen i utfordringer og feirer suksesser. Vi legger stor vekt på å skape et godt arbeidsmiljø og utviklingsmuligheter for alle, inkludert lærlinger gjennom vårt attraktive lærlingeprogram.

 

Kundetilfredshet og kvalitet i arbeidet er alltid vårt hovedmål. Med vår faglige kompetanse og effektive samarbeid med våre partnere, kan du stole på at prosjektet ditt blir utført på en profesjonell og effektiv måte.

 

Takk for at du vurderer Rørleggern Verdal AS for ditt neste prosjekt. Vi gleder oss til å arbeide sammen med deg og vise deg hva som gjør oss til den foretrukne rørleggerbedriften i regionen. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale om dine behov og hvordan vi kan hjelpe deg.