Om oss

Rørleggern Verdal AS ble etablert i 2000 og har siden vokst til en ledende rørleggerbedrift i regionen. Med våre fire spesialiserte team – Bolig, Storbygg, Industri og Service – sikrer vi høy kvalitet og skreddersydde løsninger for våre kunder.

.

I hjertet av vår suksess ligger våre dyktige og engasjerte ansatte. Vi har et sterkt fokus på teamarbeid og samarbeid, noe som gjør at alle i “familien” Rørleggern Verdal AS står sammen i utfordringer og feirer suksesser. Vi legger stor vekt på å skape et godt arbeidsmiljø og utviklingsmuligheter for alle, inkludert lærlinger gjennom vårt attraktive lærlingeprogram.

.

Kundetilfredshet og kvalitet i arbeidet er alltid vårt hovedmål. Med vår faglige kompetanse og effektive samarbeid med våre partnere, kan du stole på at prosjektet ditt blir utført på en profesjonell og effektiv måte.

.

Takk for at du vurderer Rørleggern Verdal AS for ditt neste prosjekt. Vi gleder oss til å arbeide sammen med deg og vise deg hva som gjør oss til den foretrukne rørleggerbedriften i regionen. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale om dine behov og hvordan vi kan hjelpe deg.